My Followers

Thursday, May 31, 2012

Progres jual beli perfume ku....

Salam semua,

Saja la nak share gambaq-gambar perfume dari Smart Collection nie... Alhamdulillah. 90 botol yang aku order untuk dijual semuanya dah terjual kecuali Angel dan Very Irresistable Givenchy yang baunya semacam jer kawan aku cakap hahahha. Tapi yang lain2 semuanya sold out! Harap-harap terus murah rezeki ku.

Nie adalah dari koleksi-koleksi yang habis terjual baru-baru nie. Semuanya RM25 sahaja! Kalau nak pos, kena tambahla duit pos. Kalu nak amik by hand, aku kasi diskaun lagi kalu beli 4 botol sekaligus!

Apa-apa hal pun like la page ku yang x seberapa nie... http://www.facebook.com/SmartCollectionEDP







Paling laku nie. Owner blog nie pun pakai nie hehe












Jangan lupa like yer

3 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Ali,
Pe habaq?
He he akak tak nampak botol minyak wangi tu, nampak muka model yg hensom jer, hikksss!
Biznes mantop nampak, Alhamdulillah!
Semoga sukses!

Ali Kanchan aka Pirate said...

Salam Kak,
Alhamdulillah sihat...
A'a kan lupa pulak nak tayang botol2nya. hehehhehe xpalah. Esok stok baru sampai saya tayang model dan botol skali heehhe

Azham Vosovic said...

sexi je cover kotak perfume tu hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...