My Followers

Sunday, March 8, 2009

Geng Lagi

Ermm.... semalam kul 5.15 ptg, aku, housemate aku n 4 org adik aku reramai buat rombongan cik Kiah ke Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara semata-mata memenuhi tuntutan nafsu aku utk nonton Upin & Ipin skali lagi. Btw, nie kali pertama aku nonton movie yang sama di panggung. Kalau sblm2 nie, best camner pun citenye, aku donlod jer kat tenet. Malas nak buang duit n rs bazir jer. Utk Upin & Ipin, aku x kira semua tue. Kene bg puaskan ati! Huh!

Aku just nak bgtau, walaupun nie kali ke-2 aku tgk(aku rs ramai lagi dlm panggung tue yg dah tgk sblm nie), aku n lain2 masih bleh gelak ketawa meriuh rendahkan panggung. Dan disebabkan tue aku nasihatkn saper2 yg x tgk lagi, nak tunggu DVD kuar or plg teruk nak tunggu yg cetak rompak kuar, abaikan semua2 tuh, gi tgk kat panggung skrg jugak! Br best dgn screen yg besar, sound system yg bagus n leh gelak2 reramai.



Aku rs tue jerlah entry kali nie slps genap seminggu aku dah sawangkan blog nih. Chow!

5 comments:

eliza said...

aku mahu tunggu dvd keluar jugak...
sebabnya aku tak gemar menonton di pawagam...gelap..takut oooo hehehehe

Pirate KL said...

hishhh kamu neh eliza... degil! meh sini aq mau cubit

eliza said...

cubit?

adoi!

hehehee

fazrin2211 said...

nenok wayang ye

gee said...

apesal tak ajak gee tengok wayang sekali..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...