My Followers

Thursday, April 14, 2011

PC Fair 2011



DATES, LOCATIONS & LAYOUT PLANS
 15-17 April 2011 
KL Convention Centre, KUALA LUMPUR
[
Conference Hall 1-3] [Banquet Hall] [Ballroom][Exhibition Hall1 & 2] [Exhibition Hall 3] [Exhibition Hall 4 & 5]
Batu Pahat Mall, BATU PAHAT [
Layout Plan]
Village Mall, SUNGAI PETANI [
Layout Plan]
Dewan Masyarakat, TAWAU [
Layout Plan]

 22-24 April 2011 
Dewan Masyarakt, SANDAKAN [Layout Plan]
Miri Indoor Stadium, MIRI [
Layout Plan]
Sibu Trade & Exhibition Centre, SIBU [
Layout Plan]
Dewan Merdeka, SERI MANJUNG [
Layout Plan]

 6-8 May 2011 
Penang International Sports Arena (PISA), PENANG [Layout Plan]
Permata Car Park, KUCHING [
Layout Plan] New Date

 19-21 May 2011 
Kelantan Trade Centre, KOTA BHARU [Layout Plan]

 
20-22 May 2011 
Stadium Indera Mulia, IPOH [Layout Plan]

ARCHIVE
 25-27 February 2011 
Melaka International Trade Centre (MITC), MELAKA

 4-6 March 2011 
Level 1, Persada Johor International Convention Centre, JOHOR BAHRU
Exhibition Hall 1, Sultan Ahmad Shah (SAS) Convention Centre, The Zenith Hotel, KUANTAN
Dewan Jubli Intan, MUAR


11 comments:

dyanna said...

pirate:
planning nak beli hadiah hari jadi sendiri ke kat PC Fair? hehe

miss nina said...

MN dah pergi masa awal bulan 4
yuhhuuuu..bestnya

surveykan best price utk 500GB external disk ye?

Pirate said...

miss Nina - wokeyh!. Skrg kat low yat or Digital Mall PJ, plg murah 500GB dlm RM159...

MOH KEMBARA said...

Salam Ali, akak kalau buleh nak elak Fair-fair ni, sesak nafas tengok orang yg mengeronyot! Berbahagialah nanti shopping sakan tu ya!

alongxp said...

sll bile ade pc fair je,time tu la aku ngah sesak...adeh...

apik pehe said...

apik suke ngat biler ader pc fair..xder duit pon xper..asalkan tahu barang yg ader..hehe

Pirate said...

Kak Halima - Sy suka fair2 nie cuma PC Fair jer x suka sbb terlalu amatlah padat manusia2nya!

Alongxp - hahahah cuba tgk date2 lain kat tpt2 lain... kumpul duit utk gi situ heheh

Apik - Pirate suka gi ekdai komputer jer. PC Fair x lau nak gi. Bila dah sampai jadi serik dan nak trus balik wawawawaw sesak kurang oksigen sbb penuh dgn manusia...

alongxp said...

haha...xpela...laen kali je la aku tggu...

fazrin2211 said...

kat penang lambat lagi la bro, adess...kalau pegi kompom jemmmm

miss nina said...

kat persada last month pun itu harga yg kedai offer utk model buffalo. tapi hati mahu WD.. huhu

Pirate said...

along - nnt ajak aku yo!

Fazrin - naik moto la beb.. br adventure heheh

miss nina - mungkin di pc fair harga lbh kurg sama tp ada free gift la rasanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...