My Followers

Tuesday, June 21, 2011

Welcome Back

Nie saja jer nak promote sket blog baru kawan aku si Lipor... Lipor? Tue yg pakai baju kuning kat atas tue... Dulu aku penah citer psl blog dia... lama dulu tp akhirnya telah selamat disemadikan... x berliang lagi. Sadis kan?

Penat follow up minah nie suh update blog, baru dia nak update padahal aktiviti makan2 dia sangat2lah best. Kuat makan nih! Aku jadi x kurus kat Sapura pun rasanya disebabkan minah nie la kot. Dia masak sangatlah sedap. Kalau masak Western, rasa macam makan kat atas Eye On London pulak! Serius! Kalau dia x masak, dialah member yang atur tempat untuk lunch tiap2 hari masa kat Sapura. Yang best, jadual makan kitorg x menentu dan x kira masa. Kalau rasa nak makan, kitorg seludup jer diam2 kuar dari opis

So, jemput-jemputlah melawat ke blog baru si Lipor nie http://liporlara.blogspot.com/

P/S: Hr nie rasa x bape sihat since pagi. Air kosong aku minum dalam 2.5liter dan malamnya nak kasi tenaga sket aku minum teh o limau suam kurang manis secawan. Esok pagi2 nak beli 100 plus la setin.

8 comments:

aBaTiFuLsToRy said...

selamat berblog kembali yer cik lipor yg cun lagi hot...hehehe

Sue Putri said...

Pirate:Wahh!!!Terasa bangga ada kawan mcm En.Ali..sgt perihatin & buat entry pasal blog sy..Terima kasih!!Sy sangat terharu(ala2 menang oscar gitu)..
Aba: thanks, laa ni baru ada masa...singgah2 klu rajin..Klu nk tau si ali ni dok bebel tak update2(tlupa ada blog)..password dia tau...kena tukar lah nnt..hahhaha

Sue Putri said...

Ehh! lagi satu aku nak nasihat...jgn lah diet sangat ..bila time mkn patut mkn..quality makanan tu tu perlu..biar sikit tp byk gizi(mcm penceramah lak)...Ni minum air berbotol2 cirit air nnt.. Klu rasa nk makan sedap2 jumpa aku..lalala

Suhami Ahmad said...

ooo kawan...atok ingatkan aweks...opss

miss nina said...

wah.. siap ada blog review lagi. boleh request su masak2 ke? hehehehe

btw, get well soon my fren!

Sue Putri said...

sila2...singgah ke blog saya :D
http://liporlara.blogspot.com/

Ummi Izzah said...

assalam...
salam kenal..thanks singgah blog

Ali Kanchan aka Pirate said...

All - wuahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...