My Followers

Saturday, June 4, 2011

Awat? - Part 2

Tu dia... awat jadi lagu nie? Hari nie dah 4 Jun, hari Sabtu. Last aku post hari Ahad lepaih! Mak aiiiii awat la aku jadi lagu nie? Terkejut pasai harga HTC Flyer yang mahai sangat tue kot? hehehe takpa2... hari nie kita sambung lagi. 

Sebelum sambung, baca dulu Awat? - Part 1. Kalau tak mau baca pun takpa. Tak dak sapa pun nak marah hangpa. Nie kan free country, dah 54 taun dah pun negara kita merdeka. Kita toksah dok kalut na.... Ok dak?

Biasanya lepaih lunch lebih kurang pukui 12.50 tengahari aku dengan Gee akan p bayaq parking lg skali agak-agak sampai pukui 4 lebih. Sejam 5 kupang, so biasanya aku bubuh dalam RM1.70 dapat la sampai pukui 4 lbh.  Tapi kalau hari Jumaat, penghulu segala hari, memang aku cukup sronok. Masjid pun sebelah opis. Aku parking pagi dlm RM1.50, petang pulak aku topup dari pukui 2.20 sampai pukui 4.20 iaitu RM1 saja jadi jumlah RM2.50 saja utk hari jumaat.

Tiap2 hari Jumaat aku buleh balik start pukui 4.45 ptg. tp biasanya paling awai aku balik pun dlm pukui 5 lbh. Sebab time tue xdak sapa pun yang bgn nak balik. Aku la yg paling awai! Tapi kalu hari2 lain patut balik pukui 5.45 ptg tp biasanya aku balik pukui 7. Macam hari Rabu dan hari Khamis baru nie aku keluaq opis pun dah pukui 8. Lepaih tue singgah makan kat Menjalara sampai rumah pukui 10. Rilek2 sat, buat promosi Says.my sat (hangpa support la iklan2 aku tuh hehehe),  pukui 11 dah x buleh nak buat apa dah. Mmg wajib kena tidoq!

Nie map laluan aku tiap2 pagi. La nie aku dah ikut laluan tanpa tol, kena masuk ikut Segambut Dalam dan teruih ke Hartamas. Jimat RM7.20 p dan balik. Kalau ikut Tol LDP dgn Tol Penchala Link x ka buta2 terbang RM7.20?! Kalu ikut Tol duta kena bayaq RM.1.90 1 hala. Jem jugak!. Baik aku ikut jalan free nie!

Aku bagi link Google Map ja... Kalu aku letak embeded map, blog aku loading sgt slow!


Nanti bila2 aku tangkap gambaq persekitaran opis aku share dengan hangpa... Mana la tau kot2 hangpa pun rasa nak gheja sini... heheehe...

Information!
Are you the cutest thing?
Oreo T-card dunk your dad this Father's Day!

3 comments:

miss nina said...

amboi, speaking kedah di sini?
sweet! naseb baik kawan baru balik dr kedah :P

Suhami Ahmad said...

hihi...lagu tu ka?? kalu cmtu atok pun nak gheja sana, bley?

Suhami Ahmad said...

hihi...lagu tu ka?? kalu cmtu atok pun nak gheja sana, bley?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...