My Followers

Saturday, May 14, 2011

Start Your Engines for The Great ChurpChurp Race

Be on the edge and swerve through your way in The Great Churp Churp Race and be one of the racer without having to be in a hot racing suit all put into a small compartment for 2 hours and win iPad 2!


All you've gotta do for this race is: 

Step One - Bring friends to Join the Race!
Step Two - Beat friends who's in the race! Come on, BFFs can wait!
Step Three - WIN iPad 2, BB Bold 3, iPod Touch and a pair of movie passes!

Quick, start your engines and speed your way to the finishing line! Remember, no long pit stops as you may just lose out!

17 comments:

Srikelana said...

tak nk comment apa..just nk comment pic model...ekekeke.. pasti blog ni jadi makin popular ;)

Pirate said...

Srikelana - cantik kah? :p

Firdaus Kasim said...

kalo aku join race nie mesti terlambat sbb dah ramai yg join


Entri terkini :
10 Tempat Terbaik Promosikan Entri Blog

Pirate said...

Firdaus - xper bro... ada byk ms lagi

nabila saat said...

dah join race..hehe

btw jom undi sapa lg terror dn poyo
engineer ke?doctr ke?lawyer?

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/kontest-sapa-lagi-terror-dan-poyo.html

Ali Kanchan said...

nabila - boleh la kita lawan race tue. mlm nie sy selesaikan okay

YOUsoF said...

Tapi nak join ni kena ada akaun twitter ke bro?


aku sangkut kat situ je aritu..

Mr Laptop.ez said...

Aku join, tapi...aku la juga paling last...cet! tarak luck..

english tips said...

Beautiful layout, friend. Blogwalking.

MOH KEMBARA said...

Salam Ali, dah werne ijau pulak blog awak ni...tapi akak suka ijau. Nak berlumba apanyer, bukan tau apa pun. Anyway, selamat berlomba lari dan kalau menang satu ipad tu, tunjuk kat kami ya!

Rohis SMAN 10 said...

berryhardisakha.blogspot.com..bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

Rohis SMAN 10 said...

berryhardisakha.blogspot.com bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

muhamad hanif said...

header tuu putrizalikka kan ? ahhaha..

Ali Kanchan aka Pirate said...

muhamad hanif - Iya betul...

POSH76 said...

jalan2

TiKa LEh said...

hahah..xnklah join..bg pada mereka2 yg lain menang..hahhaha..

Ali Kanchan aka Pirate said...

POSH76 - berlari ke sini lagi yea hehe

TiKa LEh - hahahahah saya pun dah jauh kene tinggal :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...